dilluns, 6 de juny del 2011

sugus!!!!

Aquest cap de setmana he estat experimentant nous materials! vaig topar-me amb un tutorial de reciclar bosses de carmels per fer moneders i em vaig animar. A casa tenia una bossa de sugus caducada i vaig decidir aprofitar els embolcalls i aquest es el resultat:

Per poder-ho treballar be vaig enganxar primer els papers a una entretela d'una cara (planxant amb un drap a sobre) i despres els vaig laminar amb un paper tipus aquest (http://www.janetjul.com/accesorios/lámina-para-plastificar) i després cosir el moneder com si fos una roba normal. El resultat queda una mica arrugadet però queda original no? ho provaré amb una entretela més lleugera a veure si no queda tant arrugat.... 

El tutorial en que em vaig inspirar: 
http://punkinpattern.blogspot.com/2011/03/sweet-tooth-pouch.html

I ahir vam celebrar la festa del meu nebot i torno a tenir una pila de papers per seguir provant !! m'havieu de veure perseguint als nens per que pelessin els sugus sencers !!!

3 comentaris:

Núria de Capseta de Música ha dit...

Bipa és una idea fantàstica! I els nens la mar de contents no, moltes vegades no els deixem menjar llaminadures i ahir es deurien posar les botes!!! Ja tinc ganes de veure què més fas. M'apunto la pàgina.

Mest ha dit...

Me encanta, es super original y te ha quedado muy chulo!

Minimanuals ha dit...

T'ha quedat molt xulo, les arruguetes també hi donen una mica de gràcia!