dimecres, 28 de setembre de 2011

complementant els regalets

Ja coneixeu els meus "packs" de neixament amb la tovallola amb el nom, el pitet i l'aguanta pipes. Doncs ara i després d'haver de fer algunes bosses tipus "pa" per la guarderia he pensat que seria un bon complement pels regals que pot ser util i m'estalvia el d'anar gastant paper de regal. Així queda ben presentat i sobretot és pràctic !! Us ensenyo els dos darrers regals que he fet per uns bessons que van neixer el mateix dia de l'Abril però que  encara no els hi he regalat doncs no hem acabat de coincidir... espero poder-ho fer abans de que comencin la guarderia !!

3 comentaris:

Núria ha dit...

Diuen que els nens vénen amb un pa sota el braç, però aquest porten molt més que això. Quin regalàs!!!! M'encanta la tela dels dinosaures!

Mònica ha dit...

Ai mare de Déu quina enveja (sana) m'arribes a fer...t'animo a que pengis algun tutorial per negades com jo...t'ho agrairia tant! Per cert, aquestes teles estampades tan xules les compres per internet? Em pots dir on....? Gràcies, gràcies i gràcies!

Bipa ha dit...

Monica... perdona el retard... estem de reformes a casa i no tinc temps per res (snif, snif tinc mono de maquina...)

Les robes les acostumo a comprar per internet als USA, soc fan de fabricworm.com i alguna vegada he comprat a sewmamasew.com o a botigues d'Etsy.S'ha de pagar ports però tot i així surten més a compte que comprar-les aqui. Si tinc un apuro vaig a alguna botiga de patchwork a Barcelona però les d'importació pujen molt de preu... i si no a Mataró en venen les de Janetjul.com però no hi ha tanta varietat... Aquest cap de setmana tens ocasió de comprar-ne a la fira Creativa de l'Hospitalet, l'aventatge es que estan totes juntes al mateix lloc i es veuen coses molt xules !