dimarts, 28 d’agost del 2012

DIA 241



Doncs m'he animat i m'he apuntat a la febre del 241...... i és que a  pandilleando  s'ha fixat que avui és el dia 241 de l'any i ha decidit dedicar-lo al patró del bolso 241 tote de Noodlehead. Ja fa uns dies us vaig ensenyar el que m'havia fet per mi aqui però tenia pendent penjar el que vaig fer a la meva mare i no me n'he pogut estar i aprofitant el repte n'he fet per la meva cunyada que em va dir que li agradava molt.

Així  que primer el que debia.... el de la meva mare que vaig deixar parat per que volia la cinta regulable i no tenia les peces. Gràcies per les adreces de Bcn que em vau donar (quan pugui m'hi escapo) però al final vaig comparar una peça a Utrech (com sona això.... jajajaja) que tot i una mica gran fa el seu fet.


La roba la va portar ella del Senegal i he pensat que així també li serveix de record d'aquell viatge. L'interior el tenia per casa...

I la meva cunyada no s'acabava de decidir entre aquestes dues robes precioses però molt diferents, i al final he decidit fer-ne dos per que esculli millor i segur que per l'altre li trobem mastressa de seguida...

El de floretes roses i verdes té aquest detall a la butxaca interior:

I l'altre té la mateixa roba que l'exterior.

Els tancaments els he fet amb Snaps que i no els hi he fet les butxaques exteriors doncs penso que son poc utils però ara que veig més fotos potser les hauria d'haver fet doncs queden més xulos.... a la propera serà, doncs em sembla que el nom d'aquest patró significa que en pots fer 241 sense cansar-te !!!!!

Aqui poso fotos dels 3 que tinc (el meu ja fa dies que va amunt i avall) falta el de la meva mare que ja l'esta disfrutant !



7 comentaris:

Judith ha dit...

Molt bonics!

MiMaraMundo ha dit...

No entiendo nada jajaja pero me encantan tus telas!
besos, Mara

Unknown ha dit...

Gracias Mara !!!! no pensaba llegar muy lejos con el blog por eso solo lo hago en catalan... pero si la cosa va en aumento me planteo el bilinguismo !

Maria ha dit...

Són...no trobo la paraula. No sabria quina escollir. M'en-can-ten.

pandielleando@gmail.com ha dit...

me encantan todos tus 241! qué trabajadora!! hasta hoy no te conocía! me quedo por aquí!

Anònim ha dit...

Són xulíssims!!
És gaire difícil de fer aquesta bossa per una novata total? és que m'agrada tant...

Elisabet

Eva del Olmo Abril ha dit...

Súper bonics!