diumenge, 26 de maig del 2013

La fada de la son. Colònies !!!!


Quan vaig veure el llibre Bichos, monstruos y princesas de Desedamas vaig decidir que li faria un sac a la meva filla per quan anés de colònies. Com no podia ser d'altra manera va triar el sac de princesa i la veritat és que em pensava que no em donaria tanta guerra.... així que ha sigut un cap de setmana intensiu (marxa dimarts !!! com sempre a última hora.... ) i amb un resultat una mica "bunyol" però ella està encantada amb el seu sac de la "fada de la son".



El que he  m'ha donat més feina ha estat la cremallera (le cosit dues vegades del revés :-( ) i el que m'ha costat més és cosir amb la boata pel mig.  Vaig optar per agafar un nòrdic de l'Ikea en comptes de boata per preu i per què vaig pensar que així abrigaria més però ha sigut una mica dificil treballar-hi doncs s'anava desfent de les bores...  i a més tot i usar el peu de "doble arrastre" amb tant de gruix les puntades em quedaven desiguals i no veia bé per on anava cosint.

El bunyol en majúsqules ha estat la butxaca inferior. La idea és que hi capiga tot el sac però com que no veia massa per on cosia i patia per que no em quedés alguna capa suelta me n'he menjat un bon tros i ha quedat massa petita.... :-(

Això fa que el sac no hi capiga bé i que quedi una mica "amorfa" i desproporcionada la part inferior del sac...

Però per què tantes exigències ?! la meva filla està encantada, avui ja ha volgut dormir amb ell i m'ha felicitat de lo be que m'ha quedat i lo calentó i gustós que és... aquesta és la millor critica !!!


Després de tanta feina segur que arriba a l'hora de dormir rendida i amb prou feines es podrà mirar la fada, però segur que li farà bona companyia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo el trobo preciós. Es realment preciós. Quina feinada! La teva princesa deu estar encantada amb un regal tan especial.

Unknown ha dit...

Quin nivellas Bita! Jo el trobo preciós i no m'estranya que a la te va filla li agradi tant...

Amaika ha dit...

Bita qué pasada! me parece super original y muy buena idea, incluso para regalo. es precioso.

Anònim ha dit...

És preciós!! I si a la teva filla li agrada tant... què més vols?
Segur que la majoria de fallos només els veus tu :-)