dilluns, 7 d’octubre del 2013

Coixineres amb secret !


Fa unes setmanes vam anar a Ikea i la meva cunyada ens va demanar uns coixins pels meus nebots. Vam cometre l'error d'anar-hi amb les meves filles que evidentment també van voler el seu coixí (tot i que fins ara dormien sense) . I com que fins ara havia reciclat totes les coixineres infantils  vaig pensar que els hi podria fer una coixinera "personalitzada". Aprofitant el sant d'en Biel vaig buscar un tutorial (aquest) i les coixineres van prendre forma. És moooolt senzill !

La roba és japonesa, en vaig comprar un retall ja pensant en ell.. la resta és d'un llençol reciclat.


Aquesta és la de l'Abril (que aquest any va a la classe dels elefants) i la darrera de l'Iris que tant si com no volia la Hello Kitty... cosa que no m'agrada massa però li respecto... però com veieu no m'inspira massa i la roba amb la que l'he combinat no m'acaba d'agradar... hauria d'haver sigut llisa...


I quin és el secret ? doncs que hi he afegit un dibuixet fet amb un transfer fluorescent (marca Apli em sembla.... ) que quan apaguem els llums els hi fa companyia... els hi ha encantat i cada vespre posem el coixí a prop del llum per que brilli bé!


Bona nit !!!!

2 comentaris:

Eva del Olmo Abril ha dit...

Q xulos!! I aquesta roba fluorescent???

Eva del Olmo Abril ha dit...

Perdó ho he llegit fatal. Jiji és de la marca appli? miraré a abacus