dijous, 10 d’octubre del 2013

Una cervesa molt dolça!


El meu germà és un apasionat del món cerveser (fins i tot en fa d'artesana!). Així que quan un dia vaig topar amb aquesta recepta vaig pensar que era molt encertada per celebrar el seu aniversari. És la recepta de "tarta Guiness" (St google dona la recepta) posada dins de gerres de l'Ikea tunejades amb un adhesiu. Consistex en fer un pa de pessic amb una cervesa i xocolata i després "l'espuma" de nata i formatge tipus Philadelphia.


El vaig fer amb unes flameres i després el vaig posar a les tasses i per sobre "l'espuma" amb una manega pastissera. L'error és que en comptes de posar la xocolata en pols de la recepta vaig aprofitar una xocolata de postres i no ha quedat "prou negra".... la propera serà millor... però de gust va quedar mooolt bo !!! molt gustós i va agradar fins i tot als que no ens agrada massa la cervesa negra...




2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt original! I la presentació també!!!!

Loreto ha dit...

Que chulada!!! La tarta debe estar buenísima, aunque yo no soy muy de cerveza, pero la presentación...QUE CHULA!!! Y tuneaste tu los vasos?? Que pasada, que original. Me ha encantado :)