Per si a algú l'interessa us penjo una mica el pas a pas del que he fet... El dia abans vaig deixar fet el pa de pessic de xocolata i les cremes de xocolata blanca i negra. Totes les receptes les he agafat d'aquest blog (http://www.sugarmur.com/) que ha passat a ser un dels blogs de capçalera en temes de postres i dolços.
També vaig deixar feta la gelatina de color blau que vaig fer amb gelatina neutra i una mica de colorant. Això feia que no tingues gust de res però la seva finalitat era més decorativa que altra cosa...
I els ous els vaig buidar (amb un forat a la base i un foradet molt petitet a l'altre punta per on bufava per que sortis l'ou pel forat de la base) ja que els vaig utilitzar per fer el pa de pessic. Després els vaig bullir amb una mica de vinagre per que quedessin ben nets de restes d'ou.
I l'endemà vaig fer el muntatge. Vaig omplir els ous amb una mica de xocolata fosa i la crema de xocolata feta i els vaig deixar a la nevera.
Després vaig tallar el pa de pessic pel mig i hi vaig posar mermelada de cirera (la que tenia a mà) i la resta de crema de xocolata que m'havia quedat.
I per sobre la crema de xocolata blanca per tal de que el blau destaqués més
Vaig posar la gelatina per sobre (que es desmuntava una mica...) i despres vaig triturar galetes Digestive per fer l'efecte sorra
Per fer els submarinistes vaig fer una base per que l'ou s'aguantés bé amb unes xocolatines que tenia i utilitzant xocolata desfeta al microones com a cola
I després els vaig decorar. Les ulleres estan fetes amb un tap d'ampolla d'aigua petita, enganxant un gomet blanc i fent-li els ulls i els tubs amb palletes tallant les puntes i deixant només la part del colze
Com que la vaig haver de transportar la gelatina es va desplaçar una mica i vaig arreglar-ho posant més sorra...
La meva fillola va quedar encantada !!!! i el pastis una mica embafador (tanta xocolata, melmelada,...) però també molt bo !!!
7 comentaris:
BRUTAL!!! me'l copio!!
espero recordarme'n d'aquñi 1 any!!
Uauu!!!!!!!!!!!! Noia fantàstic. Una pregunta, omples els ous (de gallina) amb xocolata, per què?
nenaaaa! que xula!!!!
Impresiiiionante, yo también si me acuerdo, el año que viene me lo copio
M'encanta, me l'apunto per algun altre any!! Segur que vas triomfar!!!
IM-PRES-SIO-NANT!
Gracies pels piropus !!!!
Nuria, lo de omplir els ous de xocolata ho feiem a casa quan erem petits.... i els pintavem amb colorant.... era una manera casolana de fer ous de pasqua... però veig que no es feia a tot arreu !!
Publica un comentari a l'entrada