dimecres, 7 de setembre de 2011

un parell de bolsos per les cosines !!

Ja s'han acabat les vacances... però he pogut aprofitar els darrers dies per fer un parell de bolsos per les meves cosines que fa un parell d'anys que els en vaig prometre un !!! i com que més val tard que mai....Una d'elles és una fan de les bruixes i bruixetes i li he fet el bolso amb aquest detallet:


El patró el podeu trobar aqui: http://sdmikke.blogspot.com/2009/03/pleated-purse-pattern.html i és el que ja vaig utilitzar per l'altre bolso que havia fet. Aquest cop l'he fet amb una roba que li diuen "llana bullida" que és gruixudeta (ideal per la tardor-hivern) i no li he posat cap entretela. El forro és de la mateixa roba de topos taronges del barret. 

A l'altra cosina li encanten les llengues i una de les que darrerament estudia és el rus i fa estades a Moscú de tant en tant... per això vaig pensar que aquesta roba li agradaria:

És un metxembrat de diferents tutorials de "messanger bag" que a la que pugui us en faig un doncs vull fer-ne una altra per mi ! la roba de fora és una loneta comprada a l'Ikea força gruixuda i així també m'he estalviat l'entretela!

A les dues els hi van agradar mooooolt !!! i ja està, una cosa menys de la meva llista de projectes pendents!

2 comentaris:

Núria de Capseta de Música ha dit...

T'han quedat fantàstiques, i el barret de la bruixa és preciós!!! I sí, val més tard que mai!!! Esperem veure el teu ben aviat.

g-i-b-a ha dit...

M'encanten!!!
i pe si t'inspires... a mi m'agraden molt els animalons ;)