dissabte, 7 de gener del 2012

Regals de reis

Doncs aquests reis semblava que no però al final han estat força productius.... això si, a costa d'anar a dormir tard els dos darrers dies !!!

Tenia una roba molt maca que vaig pensar que li podria fer un mini quilt per les nines, sense haver de cosir, encoixinant directament (ja que la roba ja fa quadrets), però un cop encoixinat com que era força gran se'm va acudir de fer un saquet així que li vaig posar una cremallera i aquest és el resultat:
Haig de fer una mica de pràctica encara amb el biaix i les cantonades.... 

I ja posats, vaig trobar un tutorial de fer un bressolet i ja vaig fer el conjunt sencer (tot i que ja no em quedaven teles del saquet....)

Vaig comprar una entretela ben gruixuda però quan vaig arribar a casa i em vaig mirar la nina vaig veure que havia fet curt, així que l'he fet amb una entretela més primeta i queda massa "blandengue" pel meu gust... ja miraré si el retunejo...

El tutorial del bressolet és aquest http://nothingfancyschmancy.blogspot.com/2009/11/baby-doll-bassinet-tutorial.html però jo l'he fet sense la capota. 


2 comentaris:

Núria de Capseta de Música ha dit...

Quins reis més productius sí, i a més a més els ha quedat fantàstic. Segur que les nines i les nenes estaran molt contentes!

Txell, Rita i els Alberts ha dit...

Segur que la peque està la mar de contenta, jo quan no vull barallar-me amb les cantonades i el viaix les faig arrodonides i llestos, no falla!