diumenge, 22 de juliol del 2012

Bolso d'Estiu

Gràcies a un intercanvi amb l'Irina (http://el-petit-taller.blogspot.com.es) he pogut fer-me un bolso per aquest estiu !!!



L'he fet amb una sola butxaqueta on em sembla que hi portaré una bossa d'aquestes plegables per quan fas una compra imprevista...













Volia esperar-me a penjar el post a tenir-ne acabat un per la meva mare però volia que la mida de la nansa fos regulable i no acabo de trobar les peces.... seguirem buscant i quan el tingui fet ja el penjaré !!


6 comentaris:

Maria ha dit...

M'encantaaaaaaaa! El patró és genial, però la combinació de teles encara és millor.

Núria de Capseta de Música ha dit...

T'ha quedat molt bonic Laia, i les robes són precioses! Espero poder veure ben aviat el de la teva mare.

MMdemilmolt ha dit...

T'ha quedat genial, i per fer-lo amb tires regulables, a Ribes i Casals tenen unes peces de plàstic que van molt bé (suposo que en altres llocs també les tenen).

Mest ha dit...

En la calle hospital de barcelona numero 47 (creo) hay ina tienda que tiene de todas las formas medidas y como quieras. Yo tampoco tenia ni idea donde comprarlo y al final lo encontre. Se llama Gasal 2000, o Gasol 2000

Bipa ha dit...

Gracies Mest !!! apuntat per la propera excursió a la capital (tornant de les vacances :-) )

La Pantigana ha dit...

M'agrada molt la teva evrsió del 241 tote bad de Noodlehead.
Jo et recomano Curtidos García, al mateix carrer Hospital, crec que al nº51... allà trobaràs tot el que necessitis per a fer bosses... i el tracte millor que a Gassel 2000.
Per cert, ja saps que Pandielleando ha organitzat el "dia 241" per a mostrar les nostres versions d'aquest patró per al 28 d'agost?