dijous, 8 de novembre de 2012

Recycling Friday & Sewatubola

 
Ja fa dues setmanes que està en marxa aquest projecte del blog de la MiMaraMundo i tenia ganes de participar-hi però no acabava de trobar el temps ni la inspiració. Per altra banda vaig ser una de les afortunades de rebre el fantastic patró de Diario de Naii  de Sewatubola i l'havia de provar. Vaig començar a buscar a les botigues on vaig habitualment roba de punt gruixuda per fer-lo però no l'acabava de trobar.... fins que em vaig enrrecordar que tenia una vella dessuadora bruta i foradada a la capsa de "reciclar"....
Ya hace dos semanas que está en marcha este proyecto del blog de ​​la MiMaraMundo y tenía ganas de participar pero no acababa de encontrar el tiempo ni la inspiración. Por otra parte fui una de las afortunadas de recibir el fantastico patrón de Diario de Naii  patrón de Sewatubola y tenía que probarlo. Empecé a buscar en las tiendas donde voy habitualmente ropa de sudadera para hacerlo pero no la acababa de encontrar .... hasta que me recordé que tenía una vieja sudadera sucia y agujereada en la caja de "reciclar" ....

 així que oportunitat perfecte per "matar dos ocells d'un sol tret" .... i aquest és el resultat:
así que era la ocasion perfecta para "matar dos pajaros de un tiro"..... y este es el resultado: 

Les butxaques son d'aquestes que les mans es troben a dins doncs em van semblar les més senzilles de fer (la vaig fer abans del super tutorial de la Naii sobre butxaques que va penjar aqui).

Los bolsillos son de esos en que las manos se encuentran dentro pues me parecieron los más sencillos de realizar (la hice antes del super tutorial de la Naii sobre bolsillos que colgó aquí).

Amb les mànigues i la part de baix es veu la "novatada" doncs hauria d'haver previst que al ser molt elàstica la roba de puny l'havia de tallar més petita que el patró.... així li dona un aire dels anys 80 o estil disfressa de marcians ;-P (gràcies a la Pantigana he vist que m'havia equivocat i agafat una part del patró que no tocava....)

Con las mangas y la parte de abajo se ve la "novatada" pues debería haber previsto que al ser muy elástica la ropa de puño debía cortar más pequeña que el patrón .... así le da un aire de los años 80 o estilo disfraz de marcianos;-P  (gracias a Pantigana me ha aclarado el problema, que usé una parte del patron que no tocaba...)


A sota porta una samarreta de conjunt feta amb la roba dels robots i la de ratlles (comprada al barri a 1 euro el metre). Les aplicacions del davant són fetes per darrere.

Debajo lleva una camiseta de conjunto hecha con la tela de robots y la de rallas (comprada al barrio a 1 €/m). Las aplicaciones de delante son hechas por detrás.

M'encanta el patró i ja tinc pensat fer la versió vestit que ha penjat la Pantigana i Pandilleando !!!

Me encanta el patron y ya tengo pensado hacer la verión vestido igul que la Pantigana y Pandilleando !!!


Ah, i si algú vol el patró el podeu trobar aqui!

Y si alguién quiere el patrón lo podeis comprar aqui !

Actualitzo !!!! ja he pogut arreglar les sises fent desaparèixer l'efecte "Star Treck" :-)
Actualizo!!! ya he podido arreglar las sisas haciendo desaparecer el efecto "Star Treck" :-)7 comentaris:

La Pantigana ha dit...

doncs t'ha quedat molt bé... i m'agrada la combinació del verd amb el gris... i les ratlles, per descomptat.
La mida dels punys de les sises están escrites al patró a la sisa, no són els punys que hi ha dibuixats, que aquests són els de la versió amb mànigues.

Unknown ha dit...

jajajaja ara ho entenc !!!! és el que té cosir a les nits i amb poc temps.... que llegeixo les coses "en diagonal".

diario de naii ha dit...

oh siento por lo de la sisa! pero aun puedes intentar descoserla y cortarla no? los colores y apliques quedaron geniales y le va muy bien!

dawn - Mi rincón de mariposas ha dit...

m'encanta com t'ha quedat!!
a mi també m'ha passat de posar-li els punys de les mànigues a les sises jajaja però va quedar bé! :D

An ha dit...

Es muy chula! A mi no me disgusta como queda ese "error" en la sisa!

linibau ha dit...

Molt maco!

Judith ha dit...

Bona nit! pots passar pel meu blog? has de recollir un premi! :-)