dissabte, 2 de febrer del 2013

A.I. Regals enviats!



Aquest any vaig participar a l'Amig Invisible que organitza La Pantigana... aqui i aqui podeu veure els regals que vaig rebre pero tenia pendent fer un post amb els regals que jo vaig enviar.... aqui podeu veure tots els regals enviats i rebuts que fan molta patxoca !!!! M'ha agradat molt participar-hi !!!

Doncs a mi em va tocar fer un parell de regals i com que aquells dies tenia molta feina no vaig ser capaç de pensar dos regals diferents i els vaig fer semblants però personalitzats per cada una de les nenes que l'havia de rebre.

Així que els hi vaig fer:
Un buf polar tancat amb un snap
Una samareta personalitzada... aqui vaig tenir un petit problema i és que la receptora del segon regal no es deia Amaia.... aquest era el nom de la seva mare i em vaig confondre... .tinc pendent de fer'n-hi una amb el nom de veritat !!!

I el regal estrella era una pissarra enrotllable !
Que anava amb una butxaqueta amb guixos, una cinta amb un drapet per netejar i una ampolleta d'esprai per posar aigua i poder humitejar el drap i netejar la pissarra.
Aqui fent el control de qualitat: 
La roba la vaig comprar al TM abans de festes i encara m'en queden retalls... es molt xula i fàcil de cosir l'únic que al tenir una mica de còs al desfer l'enrotllable queda alguna arruga...

I també els hi vaig fer una corona amb roba de purpurina.... tant la samarreta com la corona l'he fet amb el meu regal de reis.... si, si una maquineta més a casa.... quan li hagi tret el suc un dia us ho explico !!


Pel que diuen les seves mares a la Paula i a l'Oskia els hi va agradar molt !!!

Si l'any vinent es torna a fer i m'ho puc organitzar m'hi apunto segur !!!




3 comentaris:

MCKINLEY ha dit...

Ostres quins regals! M'han encantat. Això de la pissarra enrotllable és molt original, m'apunto la idea, perquè em pot treure d'algun compromís. Bon cap de setmana!

Amaika ha dit...

La pizarra fue el regalo estrella, Oskía la utiliza muchísimo y a su hermano también le encanta!.
Muchas gracias por todo. Para mi también ha sido la primera vez y ya tengo ganas de que llegue la próxima!
bsss, Amaia

Anònim ha dit...

M'Encanten les samarretes! Com les has fet???