dilluns, 4 de novembre del 2013

Siri 2.0


Tard, vaig molt tard... primer no tenia els materials i després no tenia el temps... així que fins aquest cap de setmana no he pogut rematar la faldilla Siri 2.0 de la setmana MsMSW proposada per La Pantigana.

He modificat una mica el patró i l'he fet més llarga i acampanada i hi he afegit un forro per que no s'enganxi amb les mitges (cosa que odio) i que m'ha donat algun problemilla al moment de posar la cintura (no tenia la elasticitat de la roba negra que és micropana i se m'ha fet algun "bunyol").

La elecció de la roba va ser culpa de Pandilleando que també la va escollir i em va fer anar fins a Nunoya a mirar si n'hi havia alguna semblant... allà també vaig comprar la del revés més sosilla...

El resultat m'agrada molt ! potser si la tornés a fer posaria el primer botó més amunt doncs queda la punta de sobre de la solapa una mica enxerinada... però la resta genial, suposo que li donaré molt d'ús.

Gràcies a La Pantigana per obligar-nos a cosir una mica per nosaltres !




7 comentaris:

Amaika ha dit...

muy bonita! yo también tendría que haber puesto forro, igual tengo que hacer una combinación como la de "en tiempos" jajaja!!!

la pera de grillos ha dit...

M'encanta! Jo també faria l'excursió a Nunoya... la tela és preciosa.

La Pantigana ha dit...

La faldilla és preciosa... ara, millor no diguis el preu de les teles, que espantaràs el personal i no aniran a Nunoya, jejejeje.

Unknown ha dit...

Ja ho pots ben dir!!! Però el patró s' ho valia ! I com q cuso molt poc per mi m'ho podia permetre... un petit homenatge ;-)

Loreto ha dit...

Te ha quedado preciosa!!

pandielleando@gmail.com ha dit...

que te voy a decir... me encanta!! yo sólo la pienso poner por el lado "safari"!!

Coses de Mare ha dit...

T'ha quedat molt xula, i la tela estampada és molt bonica!