dilluns, 13 de març del 2017

Crics i més crics


El patró de leggins Cric ha estat molt present aquest hivern a casa nostra doncs és una peça de roba imprescindible ara que sembla que la petita ja ha superat la seva fase faldilles i vestits, i aquest patró els hi queda de meravella i és ràpid i fàcil.

Aquests són els darrers d'aquest cap de setmana amb una tela de dessuadora d'estiu de una web polonesa (oju peligru que en aquest país hi entenen de gènere de punt i fan producte bo i barat) la pàgina és miekkie i l'estampat d'unicorns de colors no pot ser més al gust de les meves princeses. Ja tenen triat el seu preferit i tot!

L'únic que he retocat del patró és la part davant que l'he entrat una nmica doncs els hi feia una mica de bossa (tant escanyolides com son). Altres versions del mateix patró:

 A veges hi poso la peça de la cintura, a vegades no, i a vegades hi poso punys als turmells (a la meva filla li agraden) i a vegades no...
Aprofito que avui he aconseguit per un post per penjar-lo a la Menuda Inspiracion

1 comentari:

Les_costuretes ha dit...

m'encanten tots. Les teles són molt xules. Vaig a mirar la web inmediatament, tot i que segur que l'enviament surt car, no?