dijous, 23 d’agost del 2012

Amb robetes a les maletes.

Ja hem tornat d'Holanda i el viatge ha estat genial !!!!! bé, fer vacances sempre és genial.... el cas és que tot i estar de vacances i com que ho m'he encarregat una mica de fer el recorregut del viatge he aprofitat per incloure-hi una visita a un dels mercats de robes d'Holanda. Allà resulta que botigues de robes en tenen poquetes i les teles les compren sobretot al mercat. A la primera ciutat que vam anar era dia de mercat i ja amb grata sorpresa vaig veure que hi havia tres o quatre parades de robes i un parell de merceria. Però és que resulta que a banda tenen els mercats de teles especifics, uns de fixes a les principals ciutats (dissabtes a Utrech i dilluns a Amsterdam) i altres de itinerants (http://www.stoffenspektakel.nl/agenda o http://www.stoffenbeurs.nl/Agenda/) però que a l'agost feien vacances.

Així que com que anavem fent el recorregut sobre la marxa vaig convencer a la familia per fer parada al mercat d'Utrech un dels darrers dies i mentre ells m'esperaven a una terrasseta jo aprofitava per fer "turisme costuril".

El mercat estava en un carrer amb paradetes a banda i banda i hi deurien haver un centenar de paradetes, algunes de gangues (retalls a 1, 2 o 5 euros) algunes altres especialitzades (robes de tapisseria,....)  altres de tot una mica i algunes de tipus merceria. (Les fotos son fetes amb el mobil...)






Evidentment no vaig marxar amb les mans buides :-) tot i que amb la limitació de viatjar en avió i que ja portavem les maletes força plenes em vaig haver de "contenir" una mica i seleccionar... 


Aquesta es la meva compra estrella doncs es roba de punt elàstica molt agradable...  amb el que em costa trobar estampats de punt que m'agradin !!!!

Aquesta es de pana i era barateta (5 euros/m)  ara m'arrepenteixo no haver-ne agafat algun altre estampat doncs de cara a l'hivern també costa trobar algun estampat alegre. 


Robes de fer punys i cintures i un parell de velluts per fer pantalons d'hivern ben còmodes.


I no podien faltar unes cintetes

Total, un bon record i una mica de pena de no tenir mercats d'aquests per aqui per poder-hi anar cada setmana !!!



La parada on vaig comprar les cintes (la de les boates de plumes) tenen web i hi venien unes aplicacions que anaven planxades (quedaven tipus estampat) interessants, però una mica massa kitch pel meu gust... però si els hi voleu donar una ullada: http://www.bandenlint.nl/shop/cat/116/full-color-applicaties-meisjes-.html

Doncs ja tornem a estar per aqui, amb les piles carregades, el cap ple de idees i amb l'armari de les robes a tope ! 



2 comentaris:

txell ha dit...

Ben tornada!!!
Quines robes més xules i quin viatge!!
Enveja d'allò més sana eh!!

Maria ha dit...

Quina enveja més gran!! ja m'agradaria a mi haver pogut anar a un mercat d'aquests. Segur que m'hauria caigut la bava. Tant de bo n'hi hagués aquí de mercats d'aquests. Bé, pensant-ho bé millor que no. Ja estaria arruinada!

M'encanten les teles que has comprat; ja tinc ganes de veure en què les transformaràs.