dijous, 5 de febrer de 2015

Moneder RUMS

Doncs ja tinc moneder nou que l'antic ja feia pena... el volia fer en vinil doncs com que no sóc de portar paraigues en dies de molta pluja se m'havia arribat a mullar el moneder i tots els paperots que encara no sé com aconsegueixo acumular-hi dins. Primer en vaig fer un seguint aquest tutorial trobat al Pinterest que té les cremalleres una cap amunt i l'altre cap avall. 

 Però no m'acabava de convèncer això de que cada costat anés en un sentit diferent i trobava que les butxaques eren massa grosses i que tindria que fer prospeccions per arribar fins la calderilla així que me'n vaig fer un altre, amb les dues cremalleres en el mateix sentit i afegint una butxaqueta petita en un costat per les monedes, així en un costat hi ha dues cremalleres una per targetes i l'altre per monedes i a l'altre costat una sola butxaca pels paperots i si cal fins i tot el mòvil.

volia posar-hi una nansa per poder portar penjant i sortir de casa només amb ell i tot l'imprescindible (diners, targetes, claus i movil) però me'n vaig oblidar.... coses de l'edat...

Així que ja tinc un moneder nou (que ha superat el periòde de prova) i un altre per regalar que encara m'estic pensant a qui...i una setmana més que puc participar al RUMS !

Robes plastificades: les zebres són de Echino i comprades fa temps a Modes4U i la de topos comprada al creativa.

5 comentaris:

Amaika ha dit...

qué bonitos!!!

Merche Kushona ha dit...

preciosa aquesta tela de zebres! queda genial aquest moneder amb tanta cremallera!

diario de naii ha dit...

Estan chulos , esas cosas de la edad tb me pasan!!

En som dues ha dit...

Molt xulos i molt pràctics!!! Avui he vist que has tingut un nen....felicitats!!!!

Cosint Idees ha dit...

T'han quedat xulissims i la tela m'encanta!
felicitats